Ondernemingsplan Maken

Wil jij je bedrijfsidee vorm geven?

Voordat je gaat starten is het belangrijk om aan alle facetten van een onderneming te denken. Het schrijven van een ondernemingsplan is misschien niet het eerste waar je op zit te wachten en is ook niet verplicht, maar volgens BeLinked Zwolle zeker een belangrijke investering. Waarom is een ondernemingsplan dan zo belangrijk?

  1. Je bedrijf goed voorbereiden vergroot de kans op succes;
  2. Het geeft een duidelijk beeld in wie je bent en wat je wilt;
  3. De haalbaarheid van je idee wordt hierin getoetst.

Bij een ondernemingsplan komen diverse onderwerpen aan bod. Er zijn een aantal hoofdonderwerpen waar je aan moet denken:

  • Jij en jouw idee (bedrijfsidee/waardepropositie);
  • De markt die je wilt betreden (marketingplan);
  • De financiën (financieel plan).

Als je hier goed over nagedacht hebt en beslist om de onderneming op te gaan zetten is het zonde om het ondernemingsplan aan de kant te schuiven toch? Daarom blijf je jouw businessplan als leidraad gebruiken en als hulpmiddel om naar je strategie, markt, klanten en financiën te kijken. Het Business Canvas Model is hierbij een handige tool. 

Ben je enthousiast geworden maar doe je dit voor het eerst of kan je wel wat hulp gebruiken? BeLinked Zwolle helpt jou als startende ondernemer graag! Vanaf €175,- excl. btw. helpt BeLinked Zwolle jou bij het opstellen van een ondernemingsplan.

Samen kijken we wat jij nodig hebt om jouw bedrijfsidee tot een succes te maken. Voor meer informatie en een persoonlijk gesprek, neem gerust contact met mij op!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring