Over ons

Bent u goed in wat u doet, maar zorgt de (financiële) administratie en het onderhoud van de website en webshop voor hoofdbrekens? Lukt het niet om het aantal bezoekers op uw website te verhogen? Heeft u hulp nodig bij alle randzaken, zodat u uw tijd effectief en efficiënt kunt inzetten? Dan bent u bij ons aan het goede adres! 

BeLinked is een jong en fris bedrijf, dat zzp’ers en mkb’ers ondersteunt en ontzorgt bij het ondernemen. Door middel van een lokaal netwerk van uitstekende specialisten op elk gebied, kunnen wij ervoor zorgen dat uw back- en frontoffice helemaal op orde is en dat zonder dat u tientallen telefoontjes moet plegen: u heeft één contactpersoon die met u meekijkt naar wat uw bedrijf nodig heeft.

Spreekt dit u aan en kunt u hulp gebruiken bij het (beter) inrichten van uw financiële en salarisadministratie, website of webshop? Heeft u advies nodig over fiscale vraagstukken of wilt u de teksten op uw site verbeteren? Neem dan gerust contact op: we plannen graag een vrijblijvend gesprek om samen uit te zoeken wat we voor u kunnen betekenen!

                     Frank Ebbelink 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring